Valborg!



-valborg förra året

Hej, nu ska jag kasta mig in i matlagningen, inte riktigt min grej men man får ju göra sitt bästa när vännerna kommer hit och äter. Ikväll ska vi nog ner till stan och kolla på elden, brukar inte vara så himlans roligt men vi gör som vi alltid brukar göra, tradicion.
Vet inte ens varför man firar valborg, är inte så inne i sånt. Inte ett dugg intressant alls!

Ha en go valborg




nytt för dagen


Who let the dog out?



Tog en timmes pw med dogisen i morses, mysigt att hon är hemma igen!

skratta med mig



underbar

let your dreams go beyond all lines



Stannade hemma från skolan idag också för mitt huvud känns inte helt ok, dont know why.
Ska snart ta något att äta innan jag ska möta madde och sola och sen fixa mitt jäklans hår som nuförtiden inte alls ser så himla snyggt ut. Lite nervös menmen det kan ju inte direkt bli värre så, haha!

peace


En dröm- Aleks


frutas y chocolate


oh happy day!



Godmorgon!
Skulle egentligen sitta på bussen påväg till skolan nu men har lite feber och ont i huvet så det blir att stanna kvar i sängen, inte helt fel det heller! Ska försöka orka åka ner till skolan på såkallad trivselkväll i eftermiddag/kväll, vet inte vad det är eller vad det innebär men det blir väl helt ok.

Have a nice fucking day!

Att återvinna är en hit

Nu ska jag ta en dusch och kasta mig i sängen och somna till någon go' film. Bäst att jag lämnar datorn innan jag helt seriöst kastar ut den genom fönstret. Varför kan den aldrig lyssna på mig? göra som jag vill att den ska göra? vi har nog umgåtts för mycket idag, den är trött på mig och jag är trött på den. Vad snackar jag om? relationen mellan mig och min dator? herregud

Godnatt

Jofama by kenza 4



Test inlägg

-

RSS 2.0