Svar:

 
Fick ju en fråga angående vinterjacka och då min laddsladd till min kamera är borta så kan jag inte lägga över korten från kameran så fick ta en bild från internet. Så, en sån här jacka har jag och jag är jätte nöjd med den, underbart skön.
 
kram!

Never let me go and let me know that you are my man

 
Hej!
Haft en heldag med mamma då vi har flängt runt sen klockan elva tills nu. Letat vinterskor och jeans till mig vilket vi tillslut hittade. Tog hål i örat också, äntligen fått tummen ur och göra det nu, fick också med en basic tröja hem plus en farsdagpresent. Ska kolla andra avenyn och sedan åka och träna.


Let's training man




Sitter och dricker lite te efter att ha kört två träningspass, imorgon blir det skolan som vanligt men slutar dock mycket tidigare pga att idrottsläraren är sick. (gött)

godnatt

I see you waiting over there



Ska snart göra ett helhjärtat försök med att sova, vilket känns ganska meningslöst då jag känner mig mest rastlös och inte ett dugg trött!
Bilden förresten är på mig och min kusin i unga dar. Hon har precis kommit hem från Paris, otroligt avundsjuk på hennes liv just nu haha.

Sov gott, chao!


Soffmys och plugg


Hej på er! 
Det var inte igår jag skrev här direkt, har varit mycket med skolan oså och nu när det äntligen varit helg har jag legat helt utslagen i soffan varenda dag typ. Har träffat Elin en stund idag och efter det har jag suttit och pluggat in styrketräningsgrej. Nu ska jag ta en dusch och sen kolla Williams lista och solsidan. Min vecka kommer förövrigt vara fullspäckad, härligt!

varm oboy & mys

 
godkväll!
sitter och dricker varmoboy och kollar solsidan, söndagsmys. Börjar halv tio imorgon så det blir ju lite sovmorgon, skönt!

ha en bra kväll!!!!!

Kid cudi - öronorgasm




Myser


Kom precis hem från skolan och har precis ätit lite kyckling och potatissallad och nu blir det bulle. Det är ju kanelbullensdag. Det fanns helt färska bullar på ica, mums.

kram

bubbles


Fytusan vad jag vill tillbaka till Thailand nu. Speciellt när det är sånt ruskigt väder här hemma. Ska göra mig iordning nu och åka till skolan (längtar redan hem)

kram

Saknade finafina du



Vissa dagar är värre än andra, har inte riktigt accepterat ett liv utan dig än. Att du kommer vara borta föralltid får mig att få en stor klump i magen och det får mig att må så himla dåligt. Skulle vara världens lyckligaste människa om jag fick en endaste minut med dig igen, en kram. Finaste människan på jorden- min farmor.


När man var barn


So lock up all your love and Go and throw away the key




Hej!
Åkte till trollhättan och åt Subway med linnea efter skolan och nu är jag hemma. Skolfoto idag då, så himla underbart (nej) men jag vet inte hur det blev men det blev nog okej får vi ju hoppas. Annars hade det ju varit lite.. pinsamt kanske. Dessa uppsättningar gjorde jag idag!

kram

RSS 2.0