Hola!

Fick gå upp klockan sex på ledig dag, känns sådär men klockan åtta gjorde jag det jag skulle göra i måndags så nu du, nu är jag fin tjej. Mår lite hajkon nu men det släpper väl, nu gossip girl, bigbrother och sova!
kram

Smile like a pig

Ni får ursäkta mitt uppstoppade face, en bild på linnet jag fick med mig hem today. Sjukt snyggt när man blir solbrun i sommar, nomnom.

die in your arms.


stackars mig!

Mitt humör sjönk till botten efter besöket på vårdcentralen, doktorn ska vara glad att jag inte fick ett psykbryt och hoppa på henne, usch äckliga människa. Tog en spruta och skulle ta bort några födelsemärken (gross) vilket hon inte vill göra nej. "det är sommar och du får ärr" tjohej sur tjej! Nu kommer snart madde hit, gött det!
kram

morsdag

-världens bästa Desiree och världens bästa mamma

Vill bara ägna ett litet inlägg åt min goe mamma här för det är ju trots allt morsdag idag. Dålig dotter som jag är gav jag inget till henne, hon fick en kram haha. Har spenderat nästan hela dagen med henne idag, också en present från mig ;) Har solat och badat, ätit gott och bara tagit det lugnt. Perfekt söndag och morsdag. Älskar dig mamma!

Tjingeling mansstring



Hej, underbar dag! Tagit det lugnt hela förmiddagen och runt fyra åkte jag och Elin ner till Gaddes och tog ett dopp med Jonathan och Adam, goe grabbs. Nu kollar vi på någon film innan eurovision song contest börjar, lär somna men det får jag inte säga högt får då är jag så gott som död-Elin. Jimi sover här inatt också, mysbror.

puss

Good morning sunshines


sajk händer, haha kolla Elins till höger. Snygg.
Godmorgon!
Vaknade halv sex när jag hade kunnat vakna åtta, fatta besvikelsen. Har ätit en go frukost och ska snart cykla till skolan. Mår lite illa ju, kan jag inte dra en spya och få stanna hemma och sola hela dagen? ha? Blir inte så mycket bloggning nu för jag har ju ingen dator, får rycka mammas ibland när hon sliter sig från Facebook vilket aldrig händer typ.


Tjingeling solsting!

Kom precis hem efter en underbar förmiddag på gaddes med massa underbart folk som är underbart snälla, så jäkla underbart (underbart var ordet) Ska snart fixa mat tills mamma kommer hem och sen blir det föräldramöte, ja ni ser ju själva, föräldra möte-varför i hela friden ska jag dit, yaya men. Har orienterat idag också, jag lyckades dumpa och blev helt lerig. Det kan hända om man går in för sporten, hehe.

Tisdag!

Har inte skrivit så mycket, har efter skolan bara hunnit hem och äta och sen passat min kusin i några timmar. Ska snart bädda ner mig i sängen och sova. Ska upp kvart i nio imorgon då jag halv tio ska orientera haha, ska bli så himla roligt ska ni veta.
kram

Spexfoto

Spexfoto idag, hur kul som helst. Jag och Elin står längst ut på hörnet, snygga ha? Jag och Elin har solat hela eftermiddagen då vi fick sluta två timmar tidigare så jag var hemma tidigt. Underbart!
kram

All day, all night



Nu har jag kommit hem för en stund sen, nu är lakanet (klänningen) inför morgondagen klar. Det blir förjäklans snyggt ;) Ska snart kasta mig i sängen och kolla på Big brother medan mamma kör runt som en tok med hennes nya gräsklippare, herrejösses. Barn, väx upp.

puss och godnatt!


Bildlöst

Hur underbart väder ute som helst, vill bara vara ute hela tiden helst. Ska snart börja fixa mig iordning för att åka på kalas, kusinen fyllde 18 år i fredags. Inte varje dag man fyller arton inte! Måste också sätta mig vid symaskinen och sy lakan (klänning) till spexfotot, kommer kanske inte bli en så spexig klänning menmen.

(Har inga bilder på min dator för den ska in på lagning ikväll, så den är tomtomtom, så bildlösa inlägg framöver)

puss

Clothes before hoe's



Det här fick jag med mig hem igår. Plus några basplagg, något linne oså. väldigt nöjd, väldigt nöjd!


Klädbyte & Skip-bo



Hej!
Har legat ute i solen nu i förmiddags och runt sex tiden gick vi till några grannar där vi hade "klädbyte" rensade ut det man inte ville ha och så fick man ta det andra hade tagit med. Massor av kläder vart det. Fick med mig några fina plagg som jag visar upp imorgon! Gick hem ganska tidigt och spelade skip-bo med Elin, vem vann? hehe.

Godnatt!

Hahaha!



Så jäklans underbar, var bara tvungen att dela med mig utav de här superduper roligheterna. GOTT

ÅÅÅÅH

Min dator är sönder för 100 gången på ungefär ett år, ge mig en ny dator. Lägger över alla filmer, musik och bilder men fick varken plats med filmer eller musik för min kära far har tagit med sig alla usb minnen till Gotland, underbart. Nicolina utan film och musik är ingen glad tjej.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, övergiven tjej typ. Elin stack hem precis, kollat Big brother men nu är det på tiden att min kära mamma kommer hem innan jag får panik (mörkrädd)

Godnatt med er!

du måste flytta på dig

Hej vänner!
Madde är påväg hit om jag tror rätt, blir väl tjöt om jag känner oss rätt. Maja sov här inatt och vi båda vaknade upp klockan åtta i panik, mardrömmar. Kollat film till klockan två och nu har jag varit ute med vovven som är hemma över helgen, mysestumpan. Ikväll blir det grill med familjen, vilket är jag och mamma haha, big family. jaja nu får jag kila (åååh gay)

puss

cucumber and carrot



Har myst framför tvn och hockeyn ikväll, innan drog jag och maja ner till stan och köpte chips och store. Åt även på thai'. Sen var det ju jäklans segt att dom förlorade menmen.  Nu ska vi kolla film och nana. Något underbart ha?ha?ha? bara 11 skoldagar kvar, wiho bitches.

Godnatt

Snygg



Blev inte riktigt som planerat igår, hade bäddat ner mig gott i sängen då Johanna-Louise ringer där jag sen spenderade kvällen, mysigt. Nu kommer snart elin hit, vet inte vad vi ska hitta på men. Kanske myskväll med Maja ikväll? who knows!? Har också bestämt vad jag ska vara på spexfotot. Jag, elin och sanna ska vara självaste the grudge figurerna, perfect hehe!

yaya ha en bra dag!

People going all the way, yeah all the way


Summer paradise



Gick somsagt hem från skolan vilket faktiskt är en bit och den blir dubbelt så lång när det regnar/haglar haha. Har ätit och bara gosat ner mig i sängen och kollat gossipgirl, nu ska jag kolla slutet på filmen med mamma innan hockeyn börjar! Imorgon är det en hyffsat kort skoldag men måste sluta ungefär en timma senare pga att jag har varit sjuk så mycket, inte rockirock!









Breaking love


Puuuh

Nu kan jag pusta ut nationellt matte är nu klart och so provet är klart, puh! Har bara idrott och so kvar idag sen blir det en redig promenad hem från skolan.

Ha en bra dag!


Maj/Oktober (?)



Vad tycker vi om denhär dagen? Underbar, jag bara älskar när håret klistras runt kinderna, det är ju förjäklans snyggt!  Haha är det Maj?/Oktober? Vädret vill inte vara som det ska vara. Menmen, nu sitter jag och skriver om förintelsen, ja ni förstår ju själva vad roligt jag har. Har lagat världen godaste, mest underbara nudel/kyckling soppa också, mums!

det här var en dum ursäkt för att ta ett skutt ifrån förintelsen för en sekund!

puss

Ordning och reda!



Städat och donat hela eftermiddagen, har införskaffat mig en klädstång vilket passa perfekt. Ordning och reda, pengar på freda'
Nu ska jag kasta mig in i matten och SO:n, JAAAAAAAAA!! (nej)



I just want it all



Hade en jätte mysig kväll igår/natt hemma hos Edwin. Vi kollade lite på tv, åt pizza, gick ut med hunden, kollade hockey, spelade lite och sen tog jag och elin bussen hem. Kom hem runt halv två då jag slängde mig i sängen direkt. Nu har jag legat ute i solen en stund men ska alldeles snart åka till jysk sen ska jag sätta mig resten av eftermiddagen med läxor, standard söndag ungefär.

Förresten, den "hjälmen" på bilden är ingen hjälm. Det är en grej som masserar huvudet, det ser ju ut som man är en rymdvarelse när man har den på huvudet hehe!

Lan, lan, lan



Jag tog en pw på en och en halv timma med Johanna-Louise och nu sitter jag i sängen nyduschad. Ska snart äta och fixa iordning mig för att sen åka ner till Edwin med Elin. Lan och grejer, inte varje dag nej.

Ha en bra lördag!

Swim good


Angry

Usch vad den här dagen inte är med mig, allt är emot mig eller så har jag för höga förväntningar. Kom hem med höga förväntningar och öppnar brevet från kommunen där det står "tyvärr.." jag har inte fått äckligt sommarjobb, Nicolina får städa toaletter på donken hela sommaren, kul. Nej men pank Nicolina i sommar, ingen glad tjej. Medan ni sliter ska jag ligga på stranden och ha det skönt.. Utan pengar.

The way that you flip your hair gets me overwhelmed


Allt är ditt fel Zeus

Dagen i skolan har varit helt ok, tiden har gått ganska fort för att vara veckans längsta skoldag.
I'm home and I will not leave the house more on this rainy day. Ska bädda ner mig i sängen och kolla gossip girl, äta, kolla gossip girl, gossip girl, gossip girl (ni fattar vad jag menar)

puss


Är kär och det stinker!



Jag stinker rent ut sagt, massören smörjde in mig med någon olja som luktar precis som tiger balsam som jag måste sova med inatt --> byta sängkläder. Måste också säga att jag tycker Nate i Gossip girl (Chase Crawford) är så jäklans hot. Haha nu ska vi inte gå över styr.

Nu: hockey med massa gott som jag redan nämt!

I only miss you when I'm breathin'

Godmorgon/Godmiddag

Vaknade men somnade snabbt om igen, (too cool for school) Nej men jag känner mig inte helt kry. Om ca tio minuter ska jag åka ner till stan och få massage, är faktiskt inte så mycket för massage. Tycker inte att det är skönt alls menmen, det är nyttigt för min kropp.
Ikväll är det hockey, sverige-tyskland. lala hockey hamburgare, chips, coca cola och götta= Hockey mys, bästa mys!

kram

swag-notes



Puuuuhhh, har suttit och läst 10000 sidor i biologiboken och jag känner mig ganska nöjd faktiskt. Nu ska jag kolla Big brother och sen sova. Upp tidigt imorgon och vid tre ska jag på massage, sen vårruset. Regnet hindrar INTE mig nänänänänä fyfasen.

Godnatt

allt du är, är det sämsta jag har


Godmorgon!



Jag ville säga godmorgon och även grattis till min kära vän Maja som fyller 16 idag. Nu ska jag snart ta mig till bussen och sen vidare till skolan, känner inte direkt för att gå till skolan idag menmen jag får bita ihop.

Ha det bra, tjing!

gästblogg!

slänger in en liten gästblogg här i pausen på bb, suttit hos nicolina ett par timmar och kollat film och pratat :D imorn är jag ledig medans alla kommunala går i skolan så de är jävligt gött, ibland gillar jag fridaskolan lite extra mycket hähä!
men nu ska vi fortsätta kolla och sen ska jag dra mig hemåt! /madde nicolinas favorit alla dagar i veckan!

Young homie


Vi är och förblir härskare här i luften



Måste bara säga att jag har dom mest fantastiska vännerna i världen, kärlek till er.

Hade en superduper kväll igår med roliga och snälla människor hemma hos Elvira, kom hem runt tre efter att ha tagit en promenad hem från stan, jag var som is när jag kom hem så jag somnade runt fyra tiden och vaknade upp runt tolv.
Nu ska jag kolla Gossipgirl och sova,sova, sova. Det är ju förjäkla härligt.

puss

Boyfriend


Vem ska på Big brother finalen?




Fick mail idag från Big brother där det stod att vi har biljetter till Big brother finalen den 3 juni vilket matchar perfekt med klassresan så klassen ska gå på finalen, kan det bli bättre? nej, happy lama!

kram

uppe i luften har vi mest swag


Sitter i mitt rum och läser (ja läser) en bok som heter Simon & Sophie som jag läste för några år sen men kände att jag var sugen på att läsa den igen haha. Idag har jag inte gjort så mycket, eller jag har inte gjort något alls. Kom hem och somnade, vaknade, åt, somnade, vaknade, duschade. Nu ska jag somna till fågelkvittret utanför mitt fönster. Börjar sent och hinner sova i 11 timmar, lär vara pigg imorgon, sköönt!

Sleep tight!

Snabba skönhetstips

Hår:

-Har du jobbiga och uppstickande småhårsstrån? spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

-Vill du ha mer volym i håret? fukta ner dina fingrar och gnugga i hårbotten, vatten lyfter hårrötterna


Hudtips:

-lägg en ansiktsmask av honung!
Honung är antiinflammatoriskt, lugnande och dessutom blir man alldeles len. Det är billigt eftersom att man som mest behöver en tesked till hela ansiktet.


-
Torr hud? Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj sedan av det och sen är din hud som ny.


-påsar under ögonen? Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut då försvinner "påsarna" under ögonen

.
Smink och nagel tips:


-Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

-Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

-Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.






Grillkväll med kära vänner



Laugh like you never laughed before


Plugg,plugg,plugg




Leave the darkness behind



Gick och köpte glass med elin, det är så himla skönt väder så det finns inte!
Nu är jag i full gång med matten, herrejösses hur ska detta gå?! Yaya snart kommer mamma hem med thaimat. Kaeng pad (delicious) skulle kunna äta det varje dag till frukost, lunch och middag. Nog pratat om mat, nu tillbaka till matten.

puss

Smile

Godmorgon!

Jag vaknade redan vid åtta, inte likt mig men. Har kollat lite Gossip girl och gårdagens Big brother som jag missade.
Gårdagen ja, den var bra. Startade hemma hos mig där vi åt, sen gick vi ner till stan och kollade elden, eller den hade slocknat och allt var slut när vi kom ner. Senare åkte vi till vargön, skojskoj.
Nu ska jag äta något sätta mig ute i solen och läsa lite inför nationella imorgon.

Ha en grym dag


RSS 2.0