Friendship never ends

 
 
Har inte mått så jäklans partaj idag då jag fick migrän efter pw men fick sova en stund och det blev bättre, mycket skönt. Har nu varit på hafssten en snabbis och kom nu hem och ska äta grillat och ska sen bädda ner mig och hoppas på att jag blir helt kry och go imorgon!


/hungergame

Kameran min släpper loss i Lysekil


Tja Åke i farten

 
Hej alla löss och loppor, kom precis hem från min mormor. Vi har bakat HELA morgonen, hemmafru? mja. Madde var nyss här och lämnade sin nästan gigantiska väska, inte ens min starke far orkar bära skit'n. serious Nicolina. Ska själv packa nu och fixa massa goe filmer och musik som vi kan ha och lyssna på.

Nu sticker jag!

Ta mig till sommaren

Gårdagen bestod utav film och mat ungefär, skönt att såna dagar ibland också. Idag var jag uppe med tuppen pga min kära vän Madde fråga om jag ville med till Överby vilket jag tackade jag till så jag gör något. Kommer inte utanför dörren när det är sånt här väder ute. Ska efter överby åka till mormor och äta med henne, sova där och baka på morgonen "det är bäst att baka tidigt på morgonen" så upp klockan sju och baka. Sen hem och packa inför 3 nätter i Lysekil. På fredag blir det Scotts i stan, kan inte bli mycket bättre än såhär. Min hals och feber stoppar ikke mig inte, livet leker!

Nicolina

Midsommar!

 
Tyckte att en somrig bild som denna passade en dag som den här då det ska vara sol vilket det verkligen inte är. Plus att min underbara vän Elin är i Italien och jag saknar henne. Så perfekt bild. Ska snart gå ner till gästerna vilket jag inte alls känner för. Stanna i sängen? jatack! Massa småbarn och jag, men det blir lugna puckar för jag har åkt på nån halsfluss eller liknande så jag känner inte för att prata. Kanske därför jag skriver massa här? Drar mig för att gå ner till allihop. Nicolina, även folkskygg haha nej. Love talk!



Snooze ?

 
Vaknade precis med jätte ont i halsen, underbart såhär på midsommar. Vi ska ha massa folk här sen vilket jag inte alls känner för. Får se vad som händer på kvällen men om jag mår som jag gör nu blir det säkert en film med dom små och sova tidigt. Nu ska jag bädda ner mig och kolla på en go film innan det blir dax att städa. Rolig dag.

Kolla min söta text som jag vaknade upp utav nu imorses!

pressad av tid

 

Ja, har varit dålig på att updatera här. Haft en liten bloggtorka pga solning och annat. Sovit borta i två nätter nu också så det kändes underbart att sova i min egna säng. Var och kolla på Norlie & KKV igår och dom var grymma. KKV, snygg som tusan. Idag ska jag nog sola och äta, standard HeHe. Livet leker- nicolina steker.



summertime


Tävlar!




Jag är med och tävlar på viktorfrisk.com om en Justin Bieber goodiebag, Gör det du med! Må bästa vinnare vinna! (?)

Miss lilla Elin!


Idag åkte Elin till Italien, jag kommer sakna henne massor verkligen. Två veckor utan henne i sommar kommer suga. Hoppas att hon har det bra. Var på schools out igår vilket brukar vara jätte kul men iår var det inte en hit direkt. Nu ska familjen och Madde grillar, puss!





Friends like you



Vill bara tacka för dessa underbara och roliga tre år med er klassen. Ni alla har varit underbara men även förjäkliga (bara ibland) När man har varit med er åtta timmar, fem dagar i veckan så har man sett olika sidor utav allihopa. Ibland har man mindre bra dagar men då har vi inte klandrat varandra för det. Kommer bli tomt utan er nu, visst vi kommer träffa nya vänner men nu vill man inte det. Skulle kunna gå med er i tre år till utan problem, nu när alla börjar gymnasium i olika klasser och vissa olika skolor kommer jag ändå alltid minnas oss som en klass, vi kommer alltid vara en klass. Dessa tre år kommer jag aldrig glömma, nu gäller det bara att vi håller ihop och träffas ofta. Stockholmsresan var något utav det roligaste jag gjort, alla kom så nära varndra och vi hade så himla roligt! Kommer sakna er och stort tack till alla er goingar för allt!


Björnattack mitt i kvällskissen!


Skolavslutning & annat!

Kom precis hem från skolavslutningen, sista dagen på tärnan och sista dagen med klasskamraterna. Sorgligt men sant. Mina betyg sög, men jag lever ändå! Eftersom att min moder inte är hemma ska jag dra mig mot Maja en stund och sen ska jag vidare ner till stan för att fixa och förlänga mina ögonfransar. Min dator är tillbaka nu vilket är uuuuuunderbart också. Nu ska jag äta något mumsigt innan jag sticker.
 
Puss

Avslutningsmiddagen


Snäll&hjälpsam tjej!

Tänkte vara snäll och hjälpa mamma lite så jag dammsög hela undervåningen när jag var klar behövde jag inte dra ur sladden, för det satt ingen i. Bara att börja om, borde ju tycka att jag borde tänka på ljudet menmen så kan det gå om man är trött. Tog sen tag i fönstrena, putsa. Putsa ett fönster sen såg jag massa spindlar och sprang in, usch aldrig mer. Nu ska jag gå ut med vovven och sen kommer massa bilder från gårdagen.



Volleyboll

Hej!
Har precis kommi hem från sanden där bästa klassen spelat volleyboll, kommer sakna underbaringarna efter skolavslutningen, fäller en tår, för alla år (rim) Har haft avslutningsmiddag ikväll, mysigtmysigt. Det kommer massa kort från det imorgon efter jag kommit hem från skolan, håll utkik efter't!
tjing!

Chuck & blair


hästen heter Fredag

Hej!
Har varit en helt onödig dag i skolan idag måste jag säga, har inte gjort något nyttigt så ge oss sommarlov NU? Jag och mamma har spenderat hela eftermiddagen på överby där jag köpte skor till imorgon då det är avslutningsmiddag, visar er dessa senare. Har dock inte valt vilken av mina 100 klänningar jag ska ha, använder aldrig klänning men har en del att bjuda på i garderoben så detta blir inte lätt. Har också bokat tid för fransförlägning på torsdag, underbart att fräsha till sig nu till sommaren.
Onödigt och ointressant inlägg, men måste fylla bloggen med något dessa tomma dagar!

aqua blå

Vaknade tidigt idag även fast jag somnade runt tre, känns sådär. Ska nu hämta lite frukost och äta det framför tvn och gossip girl. Ser fram emot en dag med gossip girl och massa Ben & Jerry's, gud vad mysigt.
Gårdagen spenderades på sanden där det var aqua blå och massa folk var där, hur trevligt som helst. Men jag och Elin stack hem tidigt med huvudvärk och kollade på film. Nu är det på tiden att min dator kommer hem från lagning. Har varit utan den i 20 dagar nu.
puss

Virkat

Köpte den här på Bikbok igår, kommer bli hur snygg som helst i sommar till ett par jeansshorts. Mums!

Military jacket


Mot göteborg!

Godmorgon!
uppe med tuppen även en ledig dag, jag och Elin ska snart ta tåget till Götet och shoppa lite. Man kan ju tycka att det räcker nu men ikke, får väl se om jag hittar något. Annars blir det väl en mysig dag i Göteborg. Ha en bra dag i skolan mohaha.


Del 2- Shoppingen


Del 1- Shoppingen



Bästa klassen

Ledsen för att bloggen stått tom de sista dagarna, men jag har nämligen varit i Stockholm med klassen då vi kollat Big brother finalen. Har några bilder med lite halv taskig kvalité men jag ska slänga upp dom lite senare ändå. Har även shoppat en del och ska självklart lägga ut bild på det också. Har iallafall haft tre underbara dagar med bästa klassen, kommer sakna alla så jäklans mycket sen. Nu ska jag packa upp- så himla fun.
Kram

Morsning korsning!

Godmorgon!
Har precis vaknat och ska slänga på mig mjukis vilket jag nästan aldrig nu för tiden visar mig ute i men orkar inte. Har skit ont och känns lite gross nu dagen efter när jag sovit på stygnen, not fun. Ska köra på i skolan idag, sista riktiga skoldagen sen är det chill. Klassresa på söndag, bästa klassen.
Have a nice day

RSS 2.0