Helsingborg

 
Godmorgon!
Ska snart åka ner till stan och hämta ut något på posten som bara jag får hämta ut? Vad kan detta vara? Nyfiken. Vet inte vad som händer idag, är fortfarande helt slut och vill hellre än något ligga kvar i sängen dagen ut menmen. Ska gosa lite med katta som inte släppt mig sen vi kom hem, springer runt mig och sätter sig på mina fötter när jag står still osv sen får man väl kravla sig upp kanske?

kram
 
 

sommar & sång


Monsters

 
Godmorgon!
Regnet bara öser ner, jag som tänkte åka ner till stan och sola så jag blir brun och fin men ikke. Det blir frukost på sängen och kolla gårdagens avsnitt utav sommar med ernst som jag missade igåt, inte likt mig. Har blivit två sena nätter då jag inte somnat försen fyra, halv fem, så jag är ganska tierd om man säger så. Gårdagen spenderades hos Axel med Lucas och Johanna-Louise, vi sminkade varandra haha, hot!
 

You got a fast car and I want a ticket to go anywhere


 Har mest legat och segat idag, kollat grannens hönor och grillat med mamma. Imorgon måste jag verkligen packa till Helsingborg. Fick också veta att Helsingborgs festivalen var nu när vi är där, skojskoj. Nu ska jag dra på en go film och ta det lugnt. Imorgon är det torsdag vilket innebär hemligt besök hehe!

godnatt!

But you were always gold to me

 
Godmorgon!
trött Nicolina vaknade klockan sju utav att grannens förbaskade tuppar låter.Fine när jag ska till skolan och ändå gå upp då men jag har lov, shit va lite tysta. Nu har jag precis gjort mig iordning och väntar på att klockan ska bli tolv då jag ska fixa till mina ögonfransar sen till banken och efter det ska jag handla lite grejer inför Helsingborg på Lördag. Ska nog träffa Madde efter att hon slutat jobbet vid fem, stackars själ.


This home is home, and all that I need

 
Hej!
Inatt sov Elin här, Jonathan och Adam gjorde oss sällskap en stund inatt också men dom åkte hem vid tre tiden då jag och Elin gick och la oss och kolla på systrar i jeans som vi somnade ifrån ganska fort. Kollade klart på den när jag vaknade och nu ska jag kolla tvåan. Så himla mysiga filmer. Ikväll blir det mys framför någon film med mamma och imorgon åker vi till stugan över dagen.

So won't you take my hand, take my heart promise to never stop dancing once we start

 

Bilder från middagen




Lazy wednesday


Rescue you

 
Godmorgon!
Vaknade runt halv elva, ska snart pallra mig upp för lite frukost och gå ut med hunden vilket inte känns så himla roligt just nu i detta tillfälle. Skulle helst vilja ligga kvar och kolla yttligare ett avsnitt av Gossip girl. Maja kom hem från Malta idag också, så henne ska jag träffa ikväll men innan det ska jag smågreja här hemma, dammsuga, laga mat osv. Spider-man var jätte bra förresten, jag blev lite åksjuk i filmen ? Man kunde tydligen bli det och det blev jag, så jag fick ta av mig glasögonen ibland haha.

My bedroom

 
Såhär blev mitt rum, trivs jätte bra med hur det ser ut nu faktiskt. Iallafall så har jag och Elin gått en pw på morgonen, kollat film, ätit tacos, slingat hennes hår och nu ska jag ta en pn innan jag ska dra ner till stan för att kolla på spider man med Elin, Richard och Robert.

puss

Can't be friends

 
 
Hej!
Kom hem sent inatt då jag, Johanna-Louise och Elin gick från Vargön, GICK- fatta själv. Idag startade jag dagen med att slinga mitt hår. Gingers do have souls, I know! Träffade sen Jonathan och Adam en stund, sen kom madde hit och hjälpte mig att möblera om. Suuuper nöjd verkligen, ni ska få se imorgon! Nu ska jag och Elin fortsätta våran myskväll.

Puss

Gal1 bra kvalité!

 
Gårkvällen/natten spenderandes med Madde och Axel. Kom hem och möttes utav vääärldens största nattfjäril, jag trodde att det var en fågel. Så jag knöt av mig mina skor och sprang upp på mitt rum och stensomnade direkt. Ikväll ska jag till Malou för middag med tjejerna, ska bli mysigt det!

kram

Frisör snart då!

 
Har precis fått hem brevet ang gymnasiet och jag har blivit antagen till Frisör vilket känns väldigt skoj. Sitter nu och kollar lite bloggar och väntar på att det ska börja något bra på tvn och sen ska jag sovasovasova vilket jag inte kunde för grannens jäklans tupparna och hönorna väckte mig sju imorses vilket jag inte riktigt klarar av längre till. So payback's a bitch liksom, snart så fyfasen ska dom bort HeHe! Har träffat Elin idag med, så himla roligt att se henne igen, pepparkaka typ! :/

It feels just like it was yesterday we were in love. Why's it falling apart?

Hej!
Har varit på överby på eftermiddagen och efter det HAR jag städat mitt rum hehe. Nu ligger jag och gosar med katten i soffan och ska snart kolla några avsnitt gossipgirl och sen sova tidigt för jag är nådigt trött måste jag säga. Jag har inte heller fått något brev om jag kommit in på gymnasiet som alla andra verkar ha fått, surt.
 
yaya kram!

I want a love that's crazy


RSS 2.0