resultat


Tvåorna fixade våra hår idag, jag slingade mitt ljusare för jag är vill bli ljus igen och inte vara så mörkt i håret som jag varit innan och jag blev faktiskt jätte nöjd. Här är en bild framifrån och en bakifrån på resultatet.
 
puss

frisörväskan plus innehåll!


flätor i olika sorter


 
Jag bloggar bara mindre och mindre pga att jag inte har något att skriva. Men nu har vi börjat komma igång med att göra flätor och greja så jag tänkte försöka ta lite kort i skolan och berätta lite vad vi gör på dagarna. Har idag fått våra grejer, saxar och lite sånt så senare ikväll visar jag vad min frisörväska innehåller.
 
bild 1. Fiskbensfläta (dock inte vacker)
bild 2. Inbakad
bild 3. Utbakad

Casper..

 
Nu kommer snart Elin hit ner och vi ska kolla på Casper spöket nivet? Såg den för en massa år sen men har för mig att den var väldigt bra så den ska vi se. Senare i eftermiddag ska jag på kalas hos min kusin som fyllt år nyss!

k.r.a.m

KattN min

 
Ligger och myser med katten i sängen och ska snart gå över till min moster och hämta tillbaka kattburen då vi ska åka ut till stugan imorgon och jag lämnar inte min bebis hemma med dom andra galningarna. Skolan förövrigt är toppen och jag trivs jätte bra än så länge, Får dock åka härifrån sju och kommer hem runt fem tiden varje dag men..!
 
Ha en bra dag
kram

1a dagen i skolan!

 
Första dagen i skolan, check. Allt gick bra och jag kommer nog trivas jätte bra tror jag. Var dock bara upprop och lite sånt idag men. Var precis ute med kusinens chihuahua "Snuttan" och ska snart äta. Ikväll kommer Johanna-Louise hit och ska sätta i löshår, kommer säkert bli jätte sugen själv.

kram!

Cupcakes make you smile

 
Godmorgon världen!
Tänkte vakna tidigt idag för att det är ju första dagen i skolan imorgon, det gick ju sådär då jag vaknade nu. Ska idag bara ta det lugnt, försöka hinna sola också annars så blir det en lugn dag.
Igårkväll gjorde jag och Elin cupcakes, skitfina ? hehe!

kram
 

The hunger games!

 
Hej!
Gårkvällen/natten spenderades i ett tält med Elin, Jonathan och Edwin "the hunger games" hehe. Runt tolv inatt tog vi cyklarna till donken och vaknade upp i tältet klockan tio imorses och nu har jag kollat film med familjen.

kram!
 

Gangsta's in gbg

 
 
 
 
Gårkvällen spenderades i Göteborg med Maja, Lucas och Madde där vi kollade på Familjen och åt Subway. Kul att komma ut och göra något iallafall nu innan skolan börjar. Idag har jag varit mycket hos min kusin och spelat cod men fick världens migränattack så ska ta det lugnt resten av kvällen och imorgon blir det tältning "the hunger games". (snodde bilderna från madde)

puss
 
 
 
 

Vår kärlek brann och det var vi

 
Hej!
Har nu fixat busskort,ögonfransar, solat och köpt biljetter för ikväll, taggad till tusen just nu. Sitter nu med Kerstin i knät och ska snart ta en dusch och äta lite. Vi tar tåget halv sju så har litelite bråttom, det snurrar i min skalle.

puss

Sé que en tus ojos todavía hay amor

Såhär ser linnet ut på, lite halvtaskig kvalité men ni förstår iallafall. Har precis varit och grattat "tant-sanna" och snart kommer Elin hit ner så ska vi kolla The hunger games. Imorgon ska jag förbättra på min ögonfransförlägning,sola och åka till Liseberg för att kolla på Familjen, fatta själv! 

kram!

Lil Wayne

 
Alla har nu ett sånt här Lil Wayne linne vilket fick mig att vilja göra om lite så det inte är precis likadant som alla andras. Fick idén från en vän som gjort liknande och ville direkt testa för jag tycker det är så snyggt. Dock ser det inte lika konstigt ut när man har det på sig. Visst blev det fint? Jätte nöjd iallafall och man behöver inte ha MVG i syslöjd för att klara detta, jag vet.


vi blir aldrig som dom från stan

Godmorgon Sverige!
Mitt alarm ringde klockan tio idag då jag ska till tandläkaren vid ett och måste duscha, äta, gå ut med hunden.. Våran spis (heter det spis?) har gått sönder så det går inte att laga någon mat så efter tandläkaren blir det raka vägen hem till mormor och äta lunch och sen blir det madde vilket var skitlänge sen.
 
kram!

How to love, eller vad säger ni?

Hej!
Gårkvällen spenderades med Maja och Jimi då vi bla lagade god kyckling, kollade film och jag fick sjunga några rader för dom så nu är dom hela i själen (dom mår snarare sämre, ni skulle höra) "inte en sång till" HeHe. Jimi har glömt sina hörlurar här så det blir musik hela natten då dom är så jäkla grymma. Nu ska jag städa mitt rum vilket behövs och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon go film innan det är dax att sova då tandläkaren väntar mig imorgon.

118800 fråga oss för vi vet "allt"

 
Godförmiddag!
Vaknade upp i ett tält som var hur varmt som helst vid elva tiden, inte riktigt så party men. Kvällen/natten spenderades på lite olika ställen men det var trevligt. Ligger nu i sängen och gosar med min gosepisse och ska snart lägga mig i solen och försöka få lite färg på min bleka kropp.

kram!

Gjort om!

 
Har nu gjort om lite mest för att få tillbaka inspirationen till att blogg igen då jag var så förbaskat trött på min gamla design men nu så känns det nytt och fräscht igen. Ska alldeles strax ta hojen ner till Maja så ska vi tälta med Jimikillen som jag inte träffat på evigheter.

Ni får ha en bra fredag!
Kram

Höstkläderna fram

 
Hej!
Gårkvällen spenderades hos J-lo med massa folk vilket var väldigt trevligt, kom hem runt tolv då jag stensomnade direkt med min goe klump bredvid mig. Hon är verkligen en klump, jag kan hälla upp mat och tänka "det här räcker i några timmar" woops säger det så är allt slut? matvrak. Nu har även höstkläderna fått komma fram men den här orange klänningen får hänga kvar, kan inget annat än älska den men har aldrig använt den då jag inte är så mycket för klänningar. 

Var väl allt jag hade att säga! 
tjing!

..och hon räddar liv igen

 
Efter att ha kollat ett avsnitt gossipgirl så ska jag börja städa och fixa till mitt rum lite som förövrigt ser ut som tusan,går knappt att vara här. Vid frukost i morses hade katten smitit och höll på att trilla några meter ner rätt i ett stengolv, men är man snabb så är man. Kastade mig ner på golvet och hann med nöd och näppe dra upp henne innan hon trillade ner. Ullared igår var bra också men gud så mycket folk det var men fick hem en del saker som jag visar senare.

Maybe I'm just in love when you wake me up

Hej!
Börjar bara bli mindre och mindre inlägg här, har kommit på att läsa bloggar är mer min grej då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om för det ska bli kul. Just nu är jag bara hemma med min lilla katt då den är liten och dom andra katterna vägrar släppa in den i gänget HeHe. Ska lägga mig i tid för imorgon blir det Ullared med Maja och mamma, skoj!


Vi drömmer, vi flyger

 
Hej!
Ska snart åka ner till stan och möta upp Elivra som jag inte träffar allt för ofta så det ska bli skoj. Vi ska köpa massa gott och åka hit och kolla lite film och mysa. Perfekt då man vaknade fem idag, finns för och nackdelar med att ha en bebiskatt om jag säger så.


Vi lever livet!


Min bebis!

 
Detta är anledningen till att jag inte bloggat det sista. Ja vem kan slita sig från denna sötnosen!

RSS 2.0