Typsikt

Känner hur det börjar bränna i halsen och jag mår lite knas.. Sen känner jag att världens jäkla finne håller på att födas på min haka, ska bli så himla passande med skolfoto imorgon...

Godnatt


Min katt är bättre än din katt



Hej igen!
Har somsagt färgat maddes hår nu och det blev toppenfint. Hon passade verkligen i färgen. Nu sitter jag och äter nudlar (ungkarlsmat) och ska om en kvart vandra till bussen för att åka till överby med Elin.

hörs sen!!!!!

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun


Godmorgon!
Gårkvällen spenderades hos Malou med Elin och Johanna-Louise. Idag ska jag färga maddes hår och sen ska jag till överby och försöka hitta något fint.

kram

Hurrahurra!


Idag är ingen vanlig dag, idag är det Johanna-Louises födelsedag hurrahurrahurra!
Har fått våra tröjor från skolan nu vilket var riktigt kul, så här är den!

Varning för känsliga läsare!

 
Min lille bebis är sjuk och jag ligger just nu med henne i soffan där hon ligger i min famn och sover vilket hon har gjort sen jag kom hem. Kom hem till ett hus fullt med spyer och hon vägrar äta och sover hela tiden, lilla vännen. Dagen i skolan har varit helt okej måste jag säga, skall ikke klaga inte. Ska snart förflytta mig till sängen då jag är helt slut nu.

ha det bra!
 

Slänger ut

Fyfasiken vad det var härligt att gå upp idag och när man kollade ut genom fönstret blev allt mycketmycket bättre. Usch till vädret, skolan och tidiga morgnar.

/nicolina


Road trip med katten

 
Idag har jag varit på hockey med Madde, efter det kom elin hit och vi kolla Johan Falck och nu börjar ju X-factor. Följde med pappa till stan en sväng då min lille bebis fick följa med vilket hon tyckte var mycket intressant haha.

kram från mig
 

fashion!


Hon vill vara du





Lägger ut en massa musikvideos nu haha men jag tycker det är så roligt att kolla på. Det var så himla gött att vara det, var dock på vårdcentralen och tog massa prover. Ikväll ska jag till Johanna-Louise och färga Malous hår men innan det blir det tacos.

ha en bra kväll!




Live while we're young

 
 
 
Hej!
Ville bara länka den här låten/videon för den var grym. Fick förut veta att vi är lediga imorgon vilket känns sååååååååhär underbart. Så nu har jag krypit i min one piece som jag absolut inte kommer lämna på hela kvällen. Ni får ha en bra kväll och dag i skolan hehe, ska tänkte på er när jag vaknar upp mitt på dagen..
kram

Brödbrödbröd


 

Jag och mamma bakade bröd till kvällsmat vilket var så himla gott, inget slår nybakat bröd. Ska nu lägga mig och sova natten lång, så jävla underbart. Ni anar inte!!

Godnatt

Underbart är gott

 


Ser att det är några som kollat på våra videosar (?) vilket är väldigt roliga att se. Är ledig idag också vilket är så himla skönt. Igår i skolan gjorde jag dessa två frisyrer och tänkte bara visa upp dom här. Är dock ingen bra kvalité på bilderna men det är ju alltid nåt. Elin sov här inatt och vi har kollat på chatroom, den mest skruvade filmen jag varit med om men. Ska nu springa över till min moster och äta.
ha en bra dag!










Easy french braid updo!




 Fick en kommentar/fråga angående vilket gymnasium jag går och jag svara i kommentarfältet men svarar även här. Jag går östrabo yrkes med inriktning frisör. Här kommer en till video enjoy!

Hair, hair, hair






Min kusin har varit här nu och jag har suttit och gjort ett par frisyrer på henne bla dessa som jag la upp bild på nu men även några fler. Snart kommer det upp en video på hur man gör en fin frenchbraid updo så håll utkik!
kram


Twisted updo

 

Jag och Elin gjorde en liten video på hur man kunde göra en enkel fin frisyr, kolla gärna. Det kommer att komma fler!

Mat, det bästa som finns


I don't want to hold you if you wanna go

 
Mitt lilla stjärttroll!
Vaknade bredvid min lille bebis imorses. Hon har inte väckt mig en enda gång inatt, tro det eller ej då hon brukar väcka mig tiotalsgånger under en natt. Är hemma från skolan idag igen, jag som var jätte pepp på att gå till skolan idag då jag kan vara den rastlösaste människan på jorden. Hoppas ni har en bra dag i SKOLAN.

kram

Musik som lättar upp i det dunkla höstvädret

     
     
   
     
    



Klicka på de olika bilderna för att lyssna på låtarna, enjoy





 

I kick of my shoes and swim good

Godmorgon mina sockertoppar!
Är redan påväg hem, kom inte längre än på tåget när jag märkte att jag inte klara av dagen.. Ni anar inte vad illa jag mår, ont i magen som fan och huvudet känns som ett bowlingklot. Ska hem och bils upp mig, står inte ut med att vara hemma imorgon också!

Ha en bra dag..


Kik & Instagram


Följ mig gärna på instagram så kan jag börja följa dig då jag kollat instagram var femte minut typ och vill följa många så att det alltid finns några bilder då man blir så himla depp då man kollar och ingen lagt upp nåt. Skriv gärna till mig på Kik också!
instagram: nicolinag
kik: nicolinagustavsson

Sunday!

Hej på er!
Har inte skrivit här på jätte länge känns det som, men nu är jag tillbaka i min lilla myshörna här.. Gårkvällen spenderades med Johanna-Louise, Malou och Elin då vi åt mat och massa onyttigheter. Så himla roligt att träffa er igen! Elin sov här inatt också, vaknade ganska tidigt då vi kollade klart på filmen som vi somnade ifrån och lite så. Nu ska jag byta sängkläder då den mörka chokladen övertagit min säng då jag och Elin legat här och smockat.

kram från mig!

Fransförlängningen av!

Har precis suttit i någon timma och försökt att pilla bort min fransförlängning så gott det går utan att mina egna fransar ska följa med och nu är jag klar. Känns så jäkla skönt att bli av med den, att jag kan klia mig i ögonen hur jag vill utan att vara rädd att jag ska komma åt fransarna osv. Nu ser jag dock väldigt trött ut då jag alltid såg ganska pigg och fräsch ut när jag hade fransarna. Nu har jag istället beställt hem X-lash i hopp om att mina egna fransar ska bli lite längre och krafitgare.
 

Mysteriet på greveholm 2

Godmorgon!
Vaknade upp och mådde lite krassel och ligger nu i sängen och har så jäkla ont i huvet. Gick in för att se om man kunde kolla någon julkalender nu i sjuka dar.. Så såg jag dethär, fatta va glad jag blev, greveholm kommer igen fast som en tvåa! Det gjorde min dag, nu ska jag kolla en mysig julkalender i höstmörkret.
 
kram!

från ikea



Fick hem lite småsaker från Ikea idag, bla det på bilderna "ljusstake" , kruka med ljus, hyllor och blomman i fönstret. Köpte också påslakansett och handdukar och lite sånt som inte är lika intressant men. På bild ett hittade jag en jättefin kruka som jag blev galen i så jag satte helt enkelt ett vanligt blockljus i den och det blev faktiskt ganska fint? :)


RSS 2.0